Ydelser

Skab balance i dit instrument

Uddannelse

ReVoice-metoden

I dette forløb går vi i dybden med at op- og ombygge din krop og stemme, så du får en fleksibel, stærk og fokuseret stemme. Vi kommer til at arbejde med at skabe balance i krop og psyke. Her vil du lære en række sangerkropsøvelser, målrettet optræning af din støtte, du får redskaberne til at fjerne de mest almindelige kompensatoriske spændinger, samt adgang til mit bibliotek af sang- og mentaltræning for sangere.
 
 
Læs mere

1:1 Forløb

Individuel stemmetræning

Til dig, der har brug for genoptræning af stemmen eller som ønsker at arbejde i dybden med din kernestemme tilbyder jeg forløb med individuel stemmetræning.
 
Du kan velge mellom 1, 5 eller 10 individuelle stemmetræningssessioner.
 

1 Session

Bestil

5 Sessioner

Bestil

10 Sessioner

Bestil

Jeg har helt ubevidst siddet og skrevet nye sange, som er fuld af optimisme og lys, det er ret sjovt. Det skyldes helt sikkert vores arbejde sammen. Dem må jeg synge for dig en dag. 

    

ESBEN KRONBORG
SANGER

Gå i dybden med et tema

Kursus (selvstudium og 1 dags workshop)

Grundlæggende sangerkropstræning

Her vil du lære nogle af de grundlæggende sangerkropsøvelser, som kan være med at stabilisere og styrke din kropsholdning og støtte, så du oplever et større vokalt overskud, når du skal synge. 
 
Kurset består af et onlineforløb med videoer, og du har mulighed for at  stille spørgsmål og få tilpasset øvelserne til din krop. Du har adgang til kurset i 1 år.
 
Læs mere

Workshop (1 dag)

Strubemassage

Her vil være en ræke praktiske øvelser og mulighed for at analysere og afhjælpe de mest almindelige spændingsmønstre omkring kæbe og strube, sådan som de oftest opstår hos mange sangere. 

Som deltager skal man være indstillet på at behandle og at blive behandlet af de andre deltagere - kun sådan får vi godt fat i teknikken. Der er 2 hold - et for begyndere og et for øvede.  

 

Kontakt mig for at høre mere

Kursus (selvstudium og 1 dags workshop)

Sangerkropstræning
med træningselastikker

Her vil du lære nogle sangerkropsøvelser, som udføres ved hjælp af træningselastikker. Øvelserne kan være med at stabilisere og styrke din kropsholdning og støtte, så du oplever et større vokalt overskud, når du skal synge.
 
Øvelserne er udviklet i samarbejde med Heidi Ulf, der er personlig træner. Du har adgang til kurset i 1 år.
 
 
Kommer snart

Godt at blive mindet om, at det at synge ikke kun handler om talent. Det er en færdighed, man kan træne.

 

LINE ANDERSEN
MUSIKLÆRER & SANGER

Kom i gang nu

Onlinekursus

Førstehjælp til din nakke

Her vil du få 5 konkrete øvelser, som afspænder og blødgør din nakke, så du får nemmere ved at etablere den optimale sangerkropsholdning - og det vil gøre det nemmere for dig at synge.

Hver øvelse forklares på video, og du kan arbejde dig igennem stoffet i dit eget tempo.

 
 
Kommer snart

Workshop

Stemmetræning for kor

Dette forløb tilrettelægges i samarbejde med jeres korleder og bestyrelse. I vælger selv, om I ønsker at arbejde med instrumentbygning, altså sangerkropstræning for korsangere, justeringer i form af strækøvelser og selvmassage af nakke, kæbe og strube, eller om I ønsker at arbejde med stemmens styrke, fleksibilitet og klang. 
Vi kan også inddrage arbejde med jeres aktuelle repertoire, så det bliver nemmere for jer at omsætte teknikken til praksis.
 
Kontakt mig for et tilbud

Onlinekursus

Afspænding af lænden

Her vil du få 5 konkrete øvelser, som afspænder og blødgør din lænd, så du får nemmere ved at etablere den optimale sangerkropsholdning - og det vil gøre det nemmere for dig at synge.

Hver øvelse forklares på video, og du kan arbejde dig igennem stoffet i dit eget tempo. 

Kommer snart

Det var virkelig helt vildt at få åbnet brystkassen på den måde.

Jeg har opdaget, at jeg har en bagside!

 

SANGER I MIDTVEST PIGEKOR

Ofte stillede spørgsmål