Persondatapolitik

 

Denne personpolitik gælder for Revoice.dk for hjemmesiden Revoice.dk.

BEHANDLINGSANVARLIG
Hovedansvarlig for behandlingen af personoplysningerne er: Revoice.dk med CVR: 37494542. Ansvarlig person hos os er Andrea KrĂĽger Holm, som kan kontaktes pĂĄ e-mail: [email protected]

VORES FORMĂ…L OG BEHANDLINGSGRUNDLAG
Personoplysninger, som i al væsentlighed er navn, e-mail og i nogle tilfælde telefonnummer og fødselsdato, indsamles for at kunne kommunikere med potentielle, eksisterende og tidligere kunder, desuden for at kunne gennemføre bestilte tjenester og produkter samt have mulighed for at behandle en eventuel klage. Andre personoplysninger kan forekomme, men vores behandlingsgrundlag ligger ind under Art. 6 GDPR Lovlighed af behandling

A) Indhentet gyldigt samtykke - læs mere
B) Nødvendig for at opfylde en aftale - læs mere
C) Nødvendig for at opfylde en retlig pligt - læs mere
F) Berettiget samtykke (brug af databehandler fra eksterne leverandører)

Behandling af personoplysninger vil følge persondataloven / databeskyttelsesforordningen (GDPR) brug af personoplysninger, som for eksempel indsamling, registrering, sammenstilling, opbevaring og udlevering eller en kombination af sådanne brugsformer.

HVAD BEHANDLES OG HVORDAN INDSAMLER VI PERSONOPLYSNINGER
Nogle personoplysninger indsamler vi frivilligt, dvs. bruger lægger personoplysninger (navn og e-mail) efter, så vi kan gennemføre bestilling af produkter og tjenester. Nogle personoplysninger er vi forpligtet til at indsamle og opbevare i henhold til gældende lovgivning. (f.eks. regnskabsbilag er lovpligtigt i henhold til bogføringsloven). Vi indsamler personoplysninger i al væsentlighed via kontaktformular på hjemmesiden, e-mail, telefon, sms og beskeder via sociale medier. Anden form for kommunikation kan også forekomme.

Bemærk at behandling af personoplysninger i relation til specifikke tjenester og produkter kan være reguleret i egne aftaler, som er tilgængeliggjort på de specifikke produktsider. Fra tid til anden gennemfører vi også bruger- og kundeundersøgelser for at få en bedre forståelse af vores kunders behov. Vi vil bestræbe os på at fortælle dig om, hvordan vi bruger oplysningerne.

Revoice.dk hverken indsamler, registrerer eller behandler følsomme personoplysninger.

Opbevarer vi information om dig som person?

- E-mail lister

På vores hjemmeside findes "opt-in" bokse i forskellige varianter. Det betyder, at du kan registrere dig på vores e-mail liste for at få tilsendt værdi som tips og inspiration, samt modtage bedste tilbud, hvis du ønsker at købe noget. Du bliver da bedt om at registrere navn og e-mail. Det vil selvfølgelig indeholde, hvordan og på hvilken måde du kan "melde dig fra" denne liste.

Når du køber et produkt, registrerer du din e-mail adresse. På denne vil du modtage e-mail med information og links til værdi og kurser. E-mail adressen vil være dit brugernavn, hvis du har købt kurser, som du skal have adgang til. Kursusprodukter er opbevaret i Kajabi, som er en førende kursusportal internationalt.

Kreditkort information opbevares ikke hos Revoice.dk.

Vi er i god tro, at alle disse databehandlingstjenester følger GDPR lovgivningen.

SIKRING AF PERSONOPLYSNINGER
Vi tager sikkerhed alvorligt og varetager personoplysninger på bedst mulige måde, så uvedkommende ikke får adgang eller har mulighed for at ændre og påvirke personoplysningerne. Vi benytter kun anerkendte IT leverandører og software.

INDSYN OG RETTELSE
I henhold til persondataloven § 18 har man krav på indsigt i de oplysninger, som er registreret. Du kan se alle data, som er lagret på dig, på "Min konto"-siden i Kajabi kursusportalen vores. Der kan du også ændre type medlemskab, slette kreditkort information eller afslutte kundeforholdet dit til os.

BRUG AF INFORMATIONS KAPSLER (COOKIES)
Vi bruger informationskapsler på vores hjemmesider for, at besøgsstatistikken skal være pålidelig og for at øge funktionaliteten på vores sider.

I henhold til Lov om elektronisk kommunikation - § 2-7 b. Brug af informationskapsler/cookies er vi forpligtet til at informere om, hvilke informationskapsler (cookies) vi benytter.

Revoice.dk benytter følgende informationskapsler:
Facebook
Google Analytics